Rooibos Butternut " Pizzettas

Rooibos Butternut
Rooibos Butternut "Pizzettas ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 486 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rooibos Butternut " Pizzettas, Fig & prosciutto pizzettas, și Pizzete La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Încălziți o tigaie mică la foc mediu și adăugați unt și 1 lingură. ceai. Când spuma de unt, scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să se infuzeze 10 minute. Se strecoară untul printr-o sită fină; aruncați ceaiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Între timp, folosind un cuțit mare, robust, ascuțit, tăiați tulpinile și "gâturile" fără semințe de squashes (salvați părțile însămânțate pentru o altă utilizare). Stați fiecare gât pe o parte plană și feliați coaja cu 7 sau 8 tăieturi, lăsând un fel de formă octogonală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Tăiați gâturile în 1/2-in. felii. Ungeți ușor 2 foi de copt și așezați dovlecelul, ușor separat, pe foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Pulverizați restul de 1 1/2 linguriță. frunze de ceai (dacă este deja bine, săriți peste acest pas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
6
Se amestecă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Ungeți untul infuzat pe vârfurile feliilor de dovlecei, apoi condimentați cu piper și sare rooibos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RooibosRooibos
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(tub Mare)(tub Mare)
8
Coaceți până când este foarte moale, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se transferă într-un platou și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate14
Revista