Rooibos Butternut " Pizzettas
Rooibos Butternut "Pizzettas ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 486 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rooibos Butternut " Pizzettas, Fig & prosciutto pizzettas, și Pizzete La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mică la foc mediu și adăugați unt și 1 lingură. ceai. Când spuma de unt, scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să se infuzeze 10 minute. Se strecoară untul printr-o sită fină; aruncați ceaiul.
Între timp, folosind un cuțit mare, robust, ascuțit, tăiați tulpinile și "gâturile" fără semințe de squashes (salvați părțile însămânțate pentru o altă utilizare). Stați fiecare gât pe o parte plană și feliați coaja cu 7 sau 8 tăieturi, lăsând un fel de formă octogonală.
Tăiați gâturile în 1/2-in. felii. Ungeți ușor 2 foi de copt și așezați dovlecelul, ușor separat, pe foi.
Pulverizați restul de 1 1/2 linguriță. frunze de ceai (dacă este deja bine, săriți peste acest pas).
Ungeți untul infuzat pe vârfurile feliilor de dovlecei, apoi condimentați cu piper și sare rooibos.
Coaceți până când este foarte moale, aproximativ 25 de minute.
Se transferă într-un platou și se presară cu arpagic.