Romaine la gratar cu sos picant Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 406 calorii. Un amestec de salată romaine, ulei de canolan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Romaine la grătar cu sos Caesar-cado, Romaine, Avocado la grătar și salată de porumb fumuriu cu pansament Chipotle-Caesar, și Salată Romaine cu pansament Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți maioneză, muștar, Worcestershire, oțet, ceapă, usturoi, hamsii, chipotle, sos fierbinte, miere și sare și piper într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fasole Verde Murată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați parmezanul și amestecați câteva secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți romaina cu ulei și condimentați cu sare și piper; așezați pe grătar cu fața tăiată în jos și grătați timp de 30 până la 40 de secunde sau până se carbonizează ușor. Aranjați salata pe platou mare, stropiți cu pansamentul și garnisiți cu parmezan ras.