Roll-up-uri cu slănină, mazăre și cartofi noi
Roll-up-uri cu slănină, mazăre și cartofi noi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină gătită, smântână, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Așezați cartofii într-o cratiță medie la foc mare, cu suficientă apă pentru a-i acoperi. Gatiti 15-18 minute, pana se inmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte. Între timp, înfășurați toate tortilele strâns împreună în folie și puneți-le la cuptor timp de 5 minute.
Puneți cratița la foc mic și adăugați untul și slănina. Se amestecă până se încălzește și se sfârâie, aproximativ 2 minute; se ia de pe foc.
Adăugați cartofii, mazărea, cimbru, jumătate de scallions și jumătate de smântână. Se amestecă și se amestecă cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper după gust.
Scoateți tortilele din cuptor și așezați 2 pe fiecare farfurie. Puneți 1/3 cană din amestecul de cartofi pe fiecare tortilla și rulați-le așa cum se arată mai sus. Se acoperă fiecare cu o lingură de smântână rămasă și se presară cu scallions rămase și câteva măcinări de piper negru după gust.