O porție conține 399 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 760 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rola De Tort De Ciocolată, Rulou De Tort Cu Ciocolată Caldă, și Rola De Tort Cu Ciocolată Cremoasă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Tapetați cu hârtie cerată; pulverizați cu spray suplimentar de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Cuptor cu microunde 3 oz. ciocolată și unt în castron mediu cu microunde la mare 1-1/2 până la 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Adăugați zahăr granulat; se amestecă bine. Bateți ouăle într-un castron mare cu mixerul la viteză mare 3 min. sau până se îngroașă. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ciocolata
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați 1/4 cană de făină și bicarbonat de sodiu; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați făina rămasă alternativ cu apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
7
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți 15 min. sau până când partea superioară a tortului revine la atingere; se presară cu 1/4 cană zahăr pudră. Răsturnați imediat tortul pe un prosop curat; scoateți tigaia. Îndepărtați cu atenție hârtia. Începând de la o parte scurtă, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Bateți crema de brânză și zahărul pudră rămas într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă ușor în 1-1 / 2 cani bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
11
Răspândiți amestecul de brânză cremă pe tort, acoperind complet partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Rulați tortul; așezați, cu cusătura în jos, pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
13
Cuptor cu microunde ciocolata rămasă și biciul rece rămas în vasul cu microunde la înălțime 1 până la 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min. Se răcește 2 min.; se întinde pe tort. La frigider 1 oră.