Risotto într-o ceașcă de lămâie necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 365 de calorii . Pentru 1,43 USD per porție , obțineți un aperitiv care servește 6 persoane. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Un amestec de unt, coajă de lămâie, eșalotă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45% . Rețete similare sunt risotto cu lămâie sparanghel , risotto cu lămâie și Arënkha Msc cu pesmet prăjit cu hamsii și risotto cu lămâie și rozmarin .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie aduceți bulionul și 1/2 cană de apă la fiert. Se acoperă bulionul și se ține fierbinte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o cratiță medie, grea, topește 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați șalota și căleți până se înmoaie, dar nu se rumenește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați orezul și amestecați pentru a se îmbrăca cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vinul și fierbeți până când vinul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 1/2 cană de bulion fiert și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană o dată, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următorul, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se ia de pe foc. Amestecați lingura de unt rămasă, 2 linguri de parmezan, brânză mascarpone, coaja și sucul de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cup. Ceapă Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8
Pentru a servi, tăiați 1/4 inch de pe fundul fiecărei lămâi, astfel încât să stea singure. Luați 1 inch de pe capătul tijei. Folosind o lingură de grapefruit, scoateți pulpa de lămâie și aruncați-o. Umpleți fiecare lămâie cu aproximativ 1/2 cană de risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Stropiți blaturile cu restul de 2 linguri de parmezan.