Risotto negru cu sepie: Risotto Nero con Seppie

Risotto negru cu sepie: Risotto Nero con Seppie
Risotto negru cu sepie: Risotto Nero con Seppie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 588 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, frunze de dafin, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Risotto de năsturel cu scampi și scoici - risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), și Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați ceapa tocată aproximativ, morcovul și frunza de dafin. Pregătiți o baie de gheață. Puneți Sepia în apa clocotită și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
CeapăCeapă
ApăApă
GheațăGheață
2
Scoateți și scufundați în baia de gheață timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
3
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit cald stove.In o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline și ceapa tocată mărunt și cerneala de calmar la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
4
Adăugați orezul și, amestecând continuu, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Adăugați vinul alb, apoi lichidul de gătit al crustaceelor, oală cu oală, până când orezul este acoperit. Întoarceți focul la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute. Tăiați Sepia în bucăți de 1 inch și aruncați-o în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar totuși al dente. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrustaceeCrustacee
Vin AlbVin Alb
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista