Risotto Fără Gluten

Risotto Fără Gluten
Risotto fără Gluten ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 248 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), și Risotto Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt, amestecand frecvent, pana se inmoaie; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați vin în amestecul de ceapă în tigaie; gatiti pana se evapora lichidul. Se amestecă orezul. Gatiti neacoperit la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand marginile boabelor sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se amestecă bulionul și apa; se toarnă 1/2 cană amestec de bulion peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Repetați cu amestecul de bulion rămas, 1/2 cană odată, până când orezul este fraged și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se presară brânză, piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista