Risotto Fără Gluten
Risotto fără Gluten ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 248 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), și Risotto Fără Gluten.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt, amestecand frecvent, pana se inmoaie; reduceți focul la mediu.
Adăugați vin în amestecul de ceapă în tigaie; gatiti pana se evapora lichidul. Se amestecă orezul. Gatiti neacoperit la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand marginile boabelor sunt translucide.
Se amestecă bulionul și apa; se toarnă 1/2 cană amestec de bulion peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Repetați cu amestecul de bulion rămas, 1/2 cană odată, până când orezul este fraged și cremos.
Se presară brânză, piper și pătrunjel.