Risotto de primăvară reteta este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de bulion de legume, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto De Primăvară, Risotto De Primăvară, și Risotto De Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2-3 minute. Nu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Aruncați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați bulion cald, lapte și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe timp de 5 minute la foc mic.
6
Se amestecă în 1/4 cană de parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
7
Se presară cu parmezan rămas chiar înainte de servire.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.