Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de Pecan prăjit. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de unt, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto De Pecan Prăjit, Orz prăjit și sparanghel "risotto", și Risotto De Mere Cu Nuci Pecan Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie sotată, topiți untul și sotati ușor nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orezul clătit și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Se adaugă apa și se fierbe la foc mediu până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați laptele și continuați să gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
5
Se scoate de pe foc și se amestecă stafidele, coaja de portocală, zahărul și extractul de vanilie. Se răcește peste o baie de gheață, apoi se pliază în frisca. Păstrați la rece până când este gata de servit.