Risotto de orz cu șuncă și ciuperci

Risotto de orz cu șuncă și ciuperci
Risotto de orz cu șuncă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de vin, ciuperci nasture, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Risotto de orz cu ciuperci și spanac, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați semințele de orz și fenicul (dacă utilizați), 1/4 linguriță sare și piper după gust și gătiți, amestecând, până când orzul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
OrzOrz
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați ciupercile, rozmarinul și vinul și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt moi și vinul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Gât De PuiGât De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți focul la mediu mic și gătiți până când orzul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, 8 până la 10 minute. Se amestecă șunca, parmezanul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
OrzOrz
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Per porție: Calorii 498; grăsimi 16 g (saturate 9 g); Colesterol 62 mg; sodiu 565 mg; Carbohidrați 64 g; Fibre 13 g; proteine 18 g
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista