Risotto De Orez Negru
Risotto de orez negru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Rață Cu Măsline Negre Și Risotto De Măsline Negre, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Orez inspiralizat: Risotto de orez cu dovlecei de parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten).
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mare; acoperiți și păstrați cald.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, 1 minut. Reduceți căldura la mediu scăzut. Se amestecă vinul până când lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ladă în 3/4 cană bulion fierbinte și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit, 6 până la 7 minute. Repetați cu bulionul rămas, adăugând 3/4 cană la un moment dat, până când orezul este fraged, dar oarecum mestecat, aproximativ 50 de minute.
Se amestecă 3/4 linguriță sare, piper după gust și 1/2 cană parmezan. Împărțiți între boluri. Se acoperă cu restul de 1/4 cană parmezan și busuiocul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.