Risotto De Ciuperci Cremoase

Risotto De Ciuperci Cremoase
Risotto de ciuperci cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 349 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de busuioc, ciuperci porcini, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto De Ciuperci Cremoase, Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos, și Risotto Cu Ciuperci Cremoase.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte; înmuiați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Îndepărtați cu o lingură pliată și stoarceți ușor cu prosoape de hârtie. Se toacă ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Scoateți crema de supă de ciuperci într-un castron și amestecați treptat în apă clocotită până când amestecul este neted, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ciupercile tocate; gătiți aproximativ 3 minute. Amestecați treptat orezul; gătiți 2 minute, amestecând constant pentru a acoperi orezul cu ulei. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbru și busuioc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se toarnă amestecul de supă de ciuperci, amestecând până se absoarbe. Adăugați treptat 1/3 stoc, amestecând până când lichidul este absorbit. Continuați să amestecați în stoc treptat, câte 1 cană pe rând, permițând absorbția lichidului înainte de a adăuga o altă cană. Ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute pentru ca tot stocul să fie absorbit și orezul să devină al dente (fraged, dar ferm la mușcătură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista