Risotto de ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 452 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, pătrunjel, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până când ceapa este fragedă și usturoiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți usturoiul și amestecați pătrunjelul, țelina, sarea și piperul. Gatiti pana cand telina este frageda, apoi adaugati ciupercile. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se toarnă laptele și smântâna în tigaie și se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește la foc mic. Amestecați bulionul de legume în orez câte o cană, până când este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Când orezul a terminat de gătit, amestecați untul și parmezanul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper