Risotto De Caramel Sărat

Risotto De Caramel Sărat
Risotto Caramel sărat ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Risotto De Caramel Sărat, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 căni (480 ml) apă. Topiți untul într-o tigaie grea de 3 litri (2,8 L) la foc mediu-mare. Când untul se spumează, adăugați orezul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând până devine translucid și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se toarnă laptele și apa fierbinte. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, timp de 15 minute, sau până când boabele de orez s-au înmuiat și sunt al dente (fierte complet, dar totuși cu o oarecare masticabilitate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
LapteLapte
OrezOrez
2
Faceți caramelul: în timp ce orezul se gătește, amestecați zahărul și 1/4 cană (60 ml) apă într-o oală grea de 4 litri (3,8 L) sau mai mare, cu laturile înalte. Gatiti la foc mare, amestecand, pana cand zaharul se dizolva si amestecul ajunge la fierbere. Nu mai amestecați și urmăriți siropul; când apar dungi aurii ușoare, rotiți cu grijă oala pentru a ajuta zahărul să se caramelizeze uniform. Continuați să fierbeți până când amestecul capătă o culoare chihlimbar închis. Zahărul va începe să fumeze; acest lucru este normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Când caramelul a fumat timp de aproximativ 15 secunde, tragețitigaie de pe foc și adăugați cu grijă crema într-un flux lent, amestecând constant. Aveți grijă, deoarece aburul fierbinte va bule furios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Bateți acest amestec până se combină ușor. (Dacă caramelul se prinde și devine o masă solidă atunci când se adaugă crema, readuceți tigaia la foc mic și continuați să bateți până se topește și se omogenizează. Puteți minimiza șansa de a profita prin încălzirea cremei înainte de a o turna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Adăugați orezul în caramel, amestecând bine. Se fierbe la foc mediu-mic, timp de 15 până la 20 de minute, până când o mare parte din lichid s-a evaporat. Se amestecă frecvent pentru a împiedica orezul să se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
OrezOrez
2
Lichidul se va reduce și se va întuneca, iar orezul se va înmuia puțin mai mult. Budinca va arăta supă și subțire, dar se va îngroșa considerabil pe măsură ce se răcește. Se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OrezOrez
SareSare
3
Transferați într—un recipient și dați-l la frigider până când budinca este la consistența și temperatura dorite-aproximativ 30 de minute pentru o budincă caldă și 2 ore pentru o budincă rece. (Dacă budinca rece este prea fermă, subțire cu puțin lapte integral.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
4
Se servește cald cu frișcă neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
5
Retipărit cu permisiunea de la
6
Dulciuri fără coacere: budincă, Panna Cotta, pufuri, prăjituri cu gheață și multe altele nu-
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
7
Coaceți Deserturi de credință Durand. Text copyright pentru 2013 Faith Durand; fotografii pentru 2013 Stacy Newgent. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista