Risotto Cremos De Sparanghel

Risotto Cremos De Sparanghel
Risotto cremos de sparanghel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 459 calorii. Poate fi considerat destul de scump, costând aproximativ $3.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți orez arborio, sparanghel, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cremos De Sparanghel, Risotto Cremos De Lămâie-Sparanghel, și Risotto Cremos De Sparanghel Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varfurile de sparanghel intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați vârfurile într-o strecurătoare și clătiți în apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Rupeți tulpinile de sparanghel în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Adăugați-le în apa clocotită și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute. Rezervați 1/3 cană din apa de gătit, apoi scurgeți tulpinile. Pureați tulpinile cu apa de gătit rezervată într-un robot de bucătărie. Folosind o spatulă de cauciuc, lucrați piureul printr-o sită grosieră; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la foc mic. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când șalotele se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați orezul și amestecați la foc moderat pentru a acoperi boabele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se toarnă vinul și se continuă amestecarea până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați 1 cană din bulionul fierbinte și amestecați constant până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte 1 cană, amestecând continuu până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Când orezul este aproape fraged, după aproximativ 15 minute, adăugați piureul de sparanghel. Continuați să gătiți, amestecând, până când orezul este fraged, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
10
Adăugați vârfurile de sparanghel și amestecați timp de 1 minut pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
11
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul și parmezanul. Condimentați cu sare și piper și lăsați să stea 2 minute, apoi lingurați risotto în boluri puțin adânci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista