Rinichi saut cu Broccoli, hamsii și ardei iute

Rinichi saut cu Broccoli, hamsii și ardei iute
Rinichii saut cu Broccoli, hamsii și ardei iute ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 144 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, fulgi de ardei iute, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete cu hamsii, usturoi și ardei roșu cu Broccoli cu lămâie, Orecchiette cu Broccoli rabe, fulgi de ardei roșu și Rețetă de hamsii, și Broccoli cu ardei roșu saut.

Instrucțiuni

1
Pentru a elimina grăsimea interioară din rinichi și orice tendoane și țesuturi pe care le vedeți. Feliați subțire pe o părtinire, cu o grosime mai mică de 1/4 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
2
Încălziți usturoiul în două linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați broccoli și lăsați-i să se rumenească fără a le mișca prea mult, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați hamsiile și amestecați până când hamsiile sunt rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
5
Adăugați caperele și lăsați-le să se rumenească și ele, timp de una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6
Adăugați fulgii de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Reglați căldura la mare și adăugați feliile de rinichi și uleiul rămas. Se amestecă pentru a distribui uniform rinichii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Lăsați-le să se rumenească, aproximativ 30 de secunde, înainte de a mai amesteca. Rinichii se fac atunci când o margine sau o parte este rumenită, iar restul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
9
Se servește imediat, garnisind cu pătrunjel și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista