Rinichi saut cu Broccoli, hamsii și ardei iute
Rinichii saut cu Broccoli, hamsii și ardei iute ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 144 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, fulgi de ardei iute, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete cu hamsii, usturoi și ardei roșu cu Broccoli cu lămâie, Orecchiette cu Broccoli rabe, fulgi de ardei roșu și Rețetă de hamsii, și Broccoli cu ardei roșu saut.
Instrucțiuni
Pentru a elimina grăsimea interioară din rinichi și orice tendoane și țesuturi pe care le vedeți. Feliați subțire pe o părtinire, cu o grosime mai mică de 1/4 inch. Pune deoparte.
Încălziți usturoiul în două linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați broccoli și lăsați-i să se rumenească fără a le mișca prea mult, 5 până la 7 minute.
Adăugați hamsiile și amestecați până când hamsiile sunt rupte.
Adăugați caperele și lăsați-le să se rumenească și ele, timp de una până la două minute.
Adăugați fulgii de ardei iute.
Reglați căldura la mare și adăugați feliile de rinichi și uleiul rămas. Se amestecă pentru a distribui uniform rinichii.
Lăsați-le să se rumenească, aproximativ 30 de secunde, înainte de a mai amesteca. Rinichii se fac atunci când o margine sau o parte este rumenită, iar restul este doar gătit.
Se servește imediat, garnisind cu pătrunjel și lămâie.