Rigatoni cu mușchi și sos Gorgonzola
Rigatoni cu mușchi și sos Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 729 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, gorgonzola, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Mușchi piperat cu sos de cireșe-Merlot și Gorgonzola, Biltmore Estate piept de pui peste Rigatoni - sos Gorgonzola bogat acoperă pui la grătar și paste, și Gorgonzola Rigatoni cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentează friptura cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper și adaugă-o în tigaie. Se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute și se îndepărtează. Carnea ar trebui să fie medie rară.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaia fierbinte, împreună cu ciupercile și 1/4 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 2 minute.
Scoateți ciupercile din tigaie și adăugați la friptură.
Adăugați șalotul, bulionul și sosul Worcestershire în tigaia fierbinte. Gatiti, amestecand, pentru a disloca orice bucati rumenite care se agata de fundul tigaiei. Se fierbe până când lichidul este redus la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânza și smântâna în tigaie împreună cu friptura și ciupercile și orice sucuri acumulate, restul de 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și pătrunjelul. Se fierbe la foc mic, aproximativ 1 minut.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți rigatoni până când tocmai ați terminat, aproximativ 14 minute.
Scurgeți pastele și aruncați-le cu sosul.
Recomandarea vinului: Gorgonzola este sărată, ascuțită și asertivă, ceea ce face dificilă asocierea cu vinul. Cel mai bun pariu este un roșu simplu, cu aciditate fină, cum ar fi o barbera din regiunea Piemont din Italia sau un Beaujolais-sate din Franța.