Ricotta vegană
Rețeta Vegan Ricotta poate fi făcută în aproximativ 10 minute . Această garnitură are 67 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți per porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Această rețetă de la Allrecipes necesită busuioc, pudră de usturoi, ulei de măsline și tofu. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: brânză ricotta vegană , ricotta vegană cu tofu cu ierburi și manicotti vegane ușoare cu ricotta tofu .
Instrucțiuni
Pulsați tofu, ulei de măsline, pudră de usturoi, oregano și busuioc împreună într-un robot de bucătărie până când se sfărâmiciază și se amestecă uniform.