Ricotta Cappuccino
Ricotta Cappuccino ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 295 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de biscotti, fasole de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ricotta Cappuccino, Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Chiftele de vițel și Ricotta: Polpettine di Ricottan e Vitello.
Instrucțiuni
Așezați zahărul într-un robot de bucătărie.
Tăiați boabele de vanilie deschise pe lungime, răzuiți semințele și puneți-le în robotul de bucătărie cu zahărul. Rulați mașina pentru a face zahăr vanilat.
Așezați ricotta și pudra de espresso în robotul de bucătărie. Se amestecă timp de 1 minut. Opriți mașina pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc. Amestecați încă un minut. Se amestecă amestecul în 4 căni mici de cafea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Pentru a servi, acoperiți cappuccino de ricotta cu biscotti zdrobiți.
Se presară scorțișoară și pudră de cacao.