Ricotta Almond Torte
Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Dacă 96 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Ricottan Almond Torte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ricotta, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, Ricotta Nut Torte, și Spanac ricotta torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.Ungeți și făinați o farfurie de plăcintă de 10 inci.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal și foarte gros. Îndoiți coaja de portocală sau citronul, ciocolata tocată, coaja de lămâie și migdalele măcinate. Pureați ricotta în robotul de bucătărie sau printr-o moară de alimente și pliați în amestec de gălbenușuri.
Bateti albusurile cu crema de tartru pana se intaresc, dar nu se usuca. Îndoiți albii în amestecul de gălbenușuri ușor, dar bine.
Se toarnă în vasul pregătit și se coace 45 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor. Cerneti zaharul pudra peste tot si garnisiti cu ciocolata rasa.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;