Rick ' s Yummy supă de mazăre împărțită cu șuncă
Supa de mazăre delicioasă a lui Rick cu șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 141 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cimbru măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Banana Split Fudge: Gustare Delicioasă De Vară, Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, și Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless.
Instrucțiuni
Așezați mazărea împărțită într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea cel puțin 3 ore. Clătiți mazărea până când apa curge limpede; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Sotati ceapa, morcovii si telina in ulei fierbinte pana se inmoaie, 8-12 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Combinați mazărea, amestecul de ceapă, 6 căni bulion de pui, frunze de dafin, piper negru și cimbru împreună într-un vas mare. Amestecați oasele gâtului în amestecul de bulion de pui, adăugând mai mult bulion de pui, după cum este necesar, pentru a acoperi complet oasele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți până când mazărea s-a dizolvat și carnea cade din oase, 2 până la 3 ore.
Transferați oasele pe o farfurie pentru a se răci.
Amestecați șunca cubată în supă. Când oasele gâtului sunt suficient de reci pentru a le manipula, îndepărtați carnea rămasă din oase; aruncați oasele și amestecați carnea în supă. Continuați să fierbeți până când șunca și carnea sunt încălzite, aproximativ 5 minute.