Rick ' s Yummy supă de mazăre împărțită cu șuncă

Rick ' s Yummy supă de mazăre împărțită cu șuncă
Supa de mazăre delicioasă a lui Rick cu șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 141 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cimbru măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Banana Split Fudge: Gustare Delicioasă De Vară, Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, și Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless.

Instrucțiuni

1
Așezați mazărea împărțită într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea cel puțin 3 ore. Clătiți mazărea până când apa curge limpede; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Sotati ceapa, morcovii si telina in ulei fierbinte pana se inmoaie, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Combinați mazărea, amestecul de ceapă, 6 căni bulion de pui, frunze de dafin, piper negru și cimbru împreună într-un vas mare. Amestecați oasele gâtului în amestecul de bulion de pui, adăugând mai mult bulion de pui, după cum este necesar, pentru a acoperi complet oasele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți până când mazărea s-a dizolvat și carnea cade din oase, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați oasele pe o farfurie pentru a se răci.
7
Amestecați șunca cubată în supă. Când oasele gâtului sunt suficient de reci pentru a le manipula, îndepărtați carnea rămasă din oase; aruncați oasele și amestecați carnea în supă. Continuați să fierbeți până când șunca și carnea sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista