Rice Krispie tratează cu unt rumenit

Rice Krispie tratează cu unt rumenit
O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bezele mari, unt de arahide, cereale rice krispies și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Lămâie Și Unt Rumenit Orez Krispie Tratează, Rice Krispie tratează clătitele cu sirop de unt rumenit, și Unt De Arahide Cupa Orez Krispie Tratează.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci. În trecut am folosit un pătrat 9 inch sau 13 9 inch, dar îmi place aspectul înalt Krispie tratează, astfel încât aceste zile am folosi o tigaie 8 inch.Frecați o cratiță din oțel inoxidabil foarte mare, de culoare deschisă sau un cuptor olandez cu unt pentru a preveni lipirea. Se pune la foc mediu și se topește untul până începe să se rumenească. Acest lucru se va întâmpla cu o viteză diferită, în funcție de aragaz. Dacă începe să se rumenească prea repede, scoateți-l de pe foc, rotiți tigaia și puneți untul la loc la foc foarte redus. Aveți grijă să nu-l ardeți.Se amestecă marshmallows și se reduce focul la minim. Se amestecă marshmallows până când încep să se topească. Când s-a topit, adăugați untul de arahide (dacă se folosește) și cerealele și amestecați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Transferați amestecul în tigaie și apăsați în jos cu o bucată de folie unsă sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Lăsați deliciile să se răcească complet, apoi ridicați-le din tigaie, așezați-le pe o tăietură și scorați în pătrate de dimensiuni uriașe.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista