Rib-Eye, T-Bone și fripturi de bandă tăiate peste un Inch

Rib-Eye, T-Bone și fripturi de bandă tăiate peste un Inch
Această rețetă face 8 porții cu 331 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Dacă $1.3 pe portie falls în bugetul dvs., Rib-Eye, T-Bone, și fripturi benzi tăiate peste un Inch ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ierburi sărate, cum ar fi rozmarin, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Santa Fe Benzi Fripturi, Fripturi Speciale De Benzi, și Fripturi De Benzi Afumate.

Instrucțiuni

1
Condimentează generos fripturile cu sare și piper. Apăsați condimentul și tamponați carnea pe tablă pentru a colecta orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
FripturăFriptură
CarneCarne
2
Străluciți carnea cu ulei de canola, folosind prima friptură pentru a peria uleiul pe celelalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
FripturăFriptură
CarneCarne
3
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
4
Combinați ingredientele de bază într-o tigaie cu folie sau o tigaie rezistentă la căldură și încălziți pe partea laterală a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Puneți carnea pe grătarul bine uns și gătiți până la mediu-rar (sau gătiți până la coacerea dorită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți în mod regulat, stivuind și/sau răsturnând carnea dacă flăcările scapă de sub control.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Când fripturile sunt frumos caramelizate și carbonizate pe ambele părți, aproximativ 15 până la 25 de minute în total, sunt gata. (Puteți verifica temperatura cu un termometru cu citire instantanee dacă acest lucru este mai confortabil; fripturile ar trebui să înregistreze 125 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Combinați ingredientele pentru pansament.
9
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 2 minute, apoi turnați pansamentul pe o tăietură și feliați fripturile, întorcându-le pentru a acoperi feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
* Când fripturile se desprind de pe grătar, arătând toate carbonizate și superbe, va fi greu să rezistați să săpați imediat. Dar lăsarea lor să se odihnească este esențială. În caz contrar, o mulțime de sucuri minunate și gustoase se vor vărsa atunci când vă feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Retipărit cu permisiunea de la BBQ 25: Cele mai aromate rețete din lume-acum făcute infailibile de Adam Perry Lang, 8010 Harper
12
Studio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista