Rețetă Italiană De Chiftele Cu Paste Pesto De Busuioc

Rețetă Italiană De Chiftele Cu Paste Pesto De Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta italiană de chiftele cu Pesto de busuioc Pastan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1823 calorii. Pentru $13.02 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la glutenfreegoddess.blogspot.com are 213 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ketchup muir glen, spaghete folosesc spaghete de orez tinkyada și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Rețetă Italiană De Salată De Paste Cu Busuioc, Chiftea de curcan Caprese la cuptor cu roșii uscate la soare, Mozzarella și Pesto de busuioc, și Rețetă De Bază Pentru Pesto De Nucă De Busuioc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate83
Revista