Rețetă de somn prăjit fără Gluten cu orez brun și bebeluș G

Rețetă de somn prăjit fără Gluten cu orez brun și bebeluș G
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 230 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 131 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ou liber, pene de tei, făină de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Orez Brun Prăjit Cu Legume, Rețetă de orez brun prăjit gai Lan și Shiitake, și Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de hârtie pergament și puneți-o într-un cuptor cald.Clătiți scurt fileurile de somn în apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fileurile într-un vas de copt superficial, într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Turnați amestecul de ou bătut peste somn și asigurați-vă că fiecare File este acoperit uniform pe ambele părți. Set aside.In separați vasul superficial, amestecați împreună făina de migdale, făina de nucă de cocos, făina de orez brun, boia afumată, mărarul, oregano, usturoiul și sarea de mare.Lucrând cu câte un file, scoateți-l din amestecul de ouă și dragați-l în amestecul de făină fără gluten pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără GlutenFăină Fără Gluten
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
SomnSomn
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați fileul acoperit pe o farfurie curată. Repetați pentru fileurile rămase.
5
Încălziți uleiul de măsline ușor într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă două fileuri în tigaie și prăjiți până când partea inferioară este aurie și crocantă, aproximativ 4 minute. Folosind o spatulă subțire și flexibilă, întoarceți ușor fileul și continuați să gătiți până când devine maro auriu crocant pe a doua parte, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.Transferați cu grijă fileurile gătite pe o foaie de copt tapetată cu pergament într-un cuptor cald. Repetați procesul cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline UșorUlei De Măsline Ușor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți somnul cu o salată crocantă, proaspătă de ierburi și orez brun fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură Lawry's Sau Altă Sare De Condiment1/2 Lingură Lawry's Sau Altă Sare De Condiment
SomnSomn
7
Se ornează cu pene proaspete de var și tăieturi de mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Mărar ProaspătMărar Proaspăt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista