Rețeta de scufundare cu scoici la cuptor este o fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de scoici, hrean, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă De Supă De Ghimbir Și Scoici, Rețetă De Scoici Prăjite În Stil Clam Shack, și Pâine Cu Spanac La Cuptor.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.