Rețetă De Orez Prăjit Cu Creveți

Rețetă De Orez Prăjit Cu Creveți
Reteta de orez prajit cu creveti ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 871 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Steamy Kitchen are 82 de fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Mergeți la magazin și ridicați anterior orez, ulei de gătit, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, Rețetă De Orez Prăjit, și Rețetă De Creveți Prăjiți Și Carne De Porc.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista