Rețetă De Caramel Cu Cremă De Mango Și Nucă De Cocos

Rețetă De Caramel Cu Cremă De Mango Și Nucă De Cocos
Rețeta rețetă de caramel cu cremă de Mango și nucă de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 524 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pulpă de mango, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coconut Cr Ampermalme Caramel, Coconut Cr Ampermalme Caramel, și Coconut Cr Ampermalme Caramel pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista