Rezoluțiile de plăcintă cu cremă de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 712 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2240 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată cu lapte, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Mărturisirea # 100: nu mă pricep la rezoluții... batoane de afine și fistic stropite cu ciocolată, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați napolitanele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei; pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Transferați într-un bol de amestecare mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați untul topit și amestecați până se combină bine. Apăsați firimiturile pe partea de jos și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 8 inci. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Plastic
4
Se toarnă laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați gelatina, învârtindu-se pentru a combina și lăsați-o să se înmoaie în lapte timp de 5 minute.Între timp, turnați smântâna și 2 linguri de zahăr granulat într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gelatină
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați amestecul de gelatină și lapte, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lapte
7
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată și 1 linguriță de vanilie; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute să se topească. Amestecați amestecul pentru a vă asigura că ciocolata s-a topit corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
8
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine direct în crusta răcită; lăsați orice bucăți de ciocolată sau gelatină în sită pentru a le arunca. Mutați cu grijă crusta umplută la frigider pentru a se răci descoperită timp de șase ore sau până peste noapte. Puteți alege să acoperiți crusta umplută cu folie de plastic numai după ce umplutura s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gelatină
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sita
9
Așezați albușurile de ou și 1 ceașcă de zahăr brutari într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Amestecați amestecul constant până când albușurile sunt puțin mai calde decât temperatura corpului și tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute. Nu ar trebui să puteți detecta nicio granulație atunci când amestecul este frecat între degete. Folosiți atașamentul de tel al unui mixer electric pentru a bate albușurile, la viteză medie, până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
Tigaie
10
Adăugați restul de vanilie de linguriță de vanilie, apoi ridicați viteza la mare și continuați să bateți până când este rigid și lucios, dar nu încă uscat, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus (în funcție de instrumentele și metoda dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
11
Scoateți crusta umplută din frigider. Folosind o spatulă de cauciuc, aruncați grămezi mari de bezea deasupra, ridicând spatula pentru a crea vârfuri. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni partea superioară a bezea. Alternativ, puteți rumeni blatul într-un cuptor preîncălzit la 500 de grade. Urmăriți-l cu atenție, deoarece se va rumeni rapid.Răciți bine plăcinta înainte de servire. Scoateți cu grijă inelul din tigaia cu arc și tăiați-l în 8 felii, ștergeți cuțitul curat cu apă caldă după fiecare felie de cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Blow Torch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
Cuptor
Tigaie
12
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...