Restaurant Kokkari, Cotlete De Miel La Grătar Și Friptură Din San Francisco
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Restaurantul Kokkari, Cotletele de miel la grătar din San Francisco și friptura ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 76 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, oregano, Ulei de măsline extravirgin de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.