Restaurant Kokkari, Cotlete De Miel La Grătar Și Friptură Din San Francisco

Restaurant Kokkari, Cotlete De Miel La Grătar Și Friptură Din San Francisco
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Restaurantul Kokkari, Cotletele de miel la grătar din San Francisco și friptura ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 76 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, oregano, Ulei de măsline extravirgin de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista