Remoulade
Remoulade ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 117 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați cornichons, ulei de măsline extra virgin, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Încercați C okticleri-rave R Oktmoulade (rădăcină de țelină R Oktmoulade), R oksctmoulade, și R oksctmoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru remoulade: tocați toate ingredientele împreună și adăugați-le la maioneza din robotul de bucătărie; pulsează de câteva ori pentru ca acestea să se amestece. La frigider 30 de minute înainte de servire.;
Mai întâi faceți maioneza: într-un bol nereactiv sau într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, muștarul, sucul de lămâie și apa.
Bateți sau pulsați cu mașina pentru a rupe gălbenușurile.
Dacă faceți maioneza cu mâna, puneți vasul pe un prosop umed pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Apoi stropiți în uleiuri, amestecând constant, pentru a forma o emulsie. Dacă maioneza se rupe, opriți stropirea și bateți până se reunesc din nou. Dacă utilizați robotul de bucătărie, turnați uleiurile într-un flux subțire, cu mașina în funcțiune. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper și mai mult suc de lămâie.