Red Snapper Veracruz

Red Snapper Veracruz
Red Snapper Veracruz necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 267 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $3.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, creveți, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Red Snapper Veracruz, Red Snapper Stil Veracruz, și Snapper Umplut Veracruz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare saut saut la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa, ciupercile, ardeiul gras și jalapele și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Adăugați piureul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, vinul, sosul de chili, sucul de lămâie, caperele, pătrunjelul, usturoiul, cimbru și sarea și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Sos De ChiliSos De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
5
Se toarnă jumătate din sos în fundul unei caserole de 9 x 13 inci. Condimentați fileurile de snapper și creveții cu sare și piper și așezați-le deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SnapperFile De Snapper
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Se toarnă sosul rămas peste fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
SosSos
7
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până când peștele este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
notă
9
Nu ai auzit niciodată de quinoa? Crystal vă invită să cunoașteți unul dintre ingredientele ei preferate. Deși quinoa (pronunțată keen-wah) există de secole, nu este un articol de cămară principal în bucătăriile americane. Are o textură similară cu cea a cuscusului sau a orezului, cu o ușoară criză și o aromă oarecum de nuci atunci când este gătită. Quinoa este considerată un super aliment, deoarece conține mai multe proteine decât orice alt Bob, iar această proteină este completă, conținând toți cei nouă aminoacizi esențiali. Căutați quinoa la băcănia locală. Corpul tău îți va mulțumi pentru asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
BoabeBoabe
OrezOrez
10
Din cartea de bucate Casserole Queens de Crystal Cook & Sandy Pollock. Copyright 2011 de Crystal Cook și Sandy Pollock; fotografii alimentare copyright 2011 de Ben Fink. Publicat de Clarkson Potter / editori.Crystal Cook și Sandy Pollock, caserola Queens, livrează caserole în Austin, Texas, din 2006; de asemenea, predau cursuri de gătit la magazinele Whole Foods din zonă. Acestea au fost prezentate pe Throwdown Food Network! cu Bobby Flay și Bobby Flay Radio pe Sirius XM, precum și la știri de televiziune și talk-show-uri radio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PollockPollock

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista