Red Snapper Ceviche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ceviche cu Snapper roșu. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 178 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Red Snapper Ceviche, și Ceviche Snapper Roșu Cu Jalapeno Și Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați peștele tăiat cubulețe cu sucul de lămâie, sucul de lămâie, jalapeo, ardeiul gras roșu și galben, ceapa roșie, usturoiul, chimenul, ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare. Dați la frigider ceviche snapper timp de 30 de minute. Se amestecă coriandrul și uleiul de măsline extravirgin și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.