Harvest Pear Crisp cu ghimbir confiat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 377 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ovăz de modă veche, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Harvest Pear Crisp, Brioșe De Porumb Cu Pere Și Ghimbir Confiat, și Pere și ghimbir clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente încastron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați unt. Lucrând rapiddeci untul nu se înmoaie, frecați cusfaturile degetelor până se formează aglomerări umede. Stirin ovăz, migdale și ghimbir. Se răcește în timp cepregătirea umpluturii. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Ghimbir
Ovăz
Condimente Uscate Freca
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Whiskfirst 4 ingrediente în castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pere; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Transferați la 13 x 9 x 2 inch oval bakingdish.
5
Presărați topping peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
6
Coaceți până când toppingul este crocant și auriu și sucurile clocotesc, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se servește cald.
8
Pe porție: 301,3 kcal calorii, 35,2% calorii din grăsimi