Recolta Caserola De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de legume de recoltare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ignam, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Recolta Caserola De Legume, Caserola De Legume Cu Recoltă Ierboasă, și Cârnați de recoltare cu aragaz lent și caserolă de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ignamul și ceapa în untul topit până se rumenesc ușor, 5 până la 10 minute.
Amestecați dovleceii, dovleceii galbeni, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde, oregano, busuioc, sare și piper negru în amestecul de ignam; gătiți și amestecați până când legumele sunt încălzite și parțial fragede, 5 până la 10 minute.
Transferați amestecul de legume într-o farfurie; presărați legumele cu brânză Cheddar și pesmet. Pulverizați partea superioară a caserolei cu spray de gătit cu aromă de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este rumenit și brânza este topită, aproximativ 25 de minute.