Rebecca ' s Negru jos Icebox plăcintă

Rebecca ' s Negru jos Icebox plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu gheață neagră a lui Rebecca. Această rețetă servește 10. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 614 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, gălbenușuri de ou, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Negru Jos Plăcintă, Negru-jos plăcintă, și Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Fund Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite fin. Amestecați firimiturile de napolitane și untul și apăsați ferm amestecul pe partea de jos, în sus și pe buza unei farfurii de plăcintă de 9 inci ușor unsă. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De CiocolatăCookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Bateți împreună 2/3 cană de zahăr și 3 linguri. amidon de porumb într-un 3-qt. cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic; bateți amestecul de gălbenușuri în amestecul de zahăr în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 10 până la 12 minute sau până când amestecul se îngroașă. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Ciocolată cu microunde într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Bateți ciocolata topită, romul și vanilia în umplutură îngroșată. Lingura de umplere în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați folie de plastic direct pe umplutură (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Bateți frișca și 1/4 cană de zahăr la viteză medie-mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Placinta de Top cu frisca si garnisiti, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Notă: Am testat cu napolitane de ciocolată celebre Nabisco și bare de copt cu ciocolată dulce-amăruie Ghirardelli 60% Cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Cookie-uri Cu Napolitane De CiocolatăCookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista