Rebecca ' s Negru jos Icebox plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu gheață neagră a lui Rebecca. Această rețetă servește 10. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 614 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, gălbenușuri de ou, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Negru Jos Plăcintă, Negru-jos plăcintă, și Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Fund Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite fin. Amestecați firimiturile de napolitane și untul și apăsați ferm amestecul pe partea de jos, în sus și pe buza unei farfurii de plăcintă de 9 inci ușor unsă. Înghețați crusta 30 de minute.
Bateți împreună 2/3 cană de zahăr și 3 linguri. amidon de porumb într-un 3-qt. cratiță grea.
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic; bateți amestecul de gălbenușuri în amestecul de zahăr în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 10 până la 12 minute sau până când amestecul se îngroașă. Gatiti inca 1 minut.
Ciocolată cu microunde într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți ciocolata topită, romul și vanilia în umplutură îngroșată. Lingura de umplere în crusta pregătită.
Așezați folie de plastic direct pe umplutură (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 8 până la 24 de ore.
Bateți frișca și 1/4 cană de zahăr la viteză medie-mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Placinta de Top cu frisca si garnisiti, daca doriti.
Notă: Am testat cu napolitane de ciocolată celebre Nabisco și bare de copt cu ciocolată dulce-amăruie Ghirardelli 60% Cacao.