Real Sopapillas
Nevoie de un vegan hor d ' oeuvre? Sopapilele reale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 165 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare sunt Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, Sopapillas, și Sopapillas.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și scurtarea. Se amestecă în apă; se amestecă până când aluatul este neted. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Rola pe bord presarata cu faina pana la 1/8 la 1/4 inch grosime.
Tăiați în pătrate de 3 inch.
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C). Se prăjește până se rumenesc pe ambele părți.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștiguri câștigătoare Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu ai făcut-o, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; lipsa de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți au creat doar o formulă, iar vinul""are—XY— grame de zahăr și zat zat."Nu Câștigurile Riesling. Acest lucru va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, astfel încât veți continua să vă răzgândiți ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.