Rea Desert Bufe
Rea Desert bufe este un fără lactate rețetă cu 9 porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 339 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de făină de uz general, ou, bomboane de ciocolată cu lapte de dimensiuni mari, cu unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rău Mic Spiriduș, Rea Prajiturele, și Rău Pui Riggies.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți 1 foaie de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 11 inci.
Tăiați în9 (3 cercuri de 1/2 inch). Repetați cu foaia de patiserie rămasă. Rezervați resturile de patiserie pentru a decora blaturile produselor de patiserie, dacă doriți.
Ungeți 9 cercuri de patiserie cu amestecul de ouă. Completați fiecare cu 1 bomboană.
Așezați cercurile de patiserie rămase peste bomboane și apăsați marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Decorați blaturile produselor de patiserie cu resturile de patiserie rezervate, dacă doriți.
Ungeți produsele de patiserie cu amestecul de ouă.
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de copt. Congelați timp de 20 de minute.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Scoateți produsele de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe o grătar timp de 15 minute.