Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere

Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rața umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 285g de grăsime, și un total de 3475 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, portocale, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere, Prăjituri cu Risotto de ciuperci umplute cu ficat de rață, verdeață mică și trufe albe, și Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și 2 2/3 căni de apă într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați felii de portocale și fierbeți ușor până când cojile de portocale sunt aproape translucide, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
3
Scurgere.
4
Așezați felii de portocale pe raft peste farfurie și lăsați să se scurgă încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
5
Tăiați felii în zaruri de 1/2 inch. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
6
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ficat de pui, salvie și usturoi; saut până când ficatul este rumenit, dar încă ușor roz în interior, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
9
Tăiați ficatul de pui în zaruri de 1/2 inch; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă în pere și portocale confiate cubulețe. Condimentați umplutura după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
PortocaliuPortocaliu
PerePere
11
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Se fierbe vinul într-o cratiță mică timp de 3 minute pentru a permite alcoolului să gătească; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
12
Presărați cavitățile de rață cu sare și piper. Umpleți cavitățile cu umplutură de ficat, împărțind în mod egal. Închideți deschiderile cavității cu frigarui metalice mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
13
Așezați rațele într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Periați rațele cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Se presară sare și piper. Roast rațe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RațăRață
16
Se toarnă vinul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
17
Periați rațele cu miere. Continuați să prăjiți până când rațele sunt fierte și sucurile curg limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă cu furculiță, cu aproximativ 1 oră și 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
MiereMiere
18
Transferați rațele pe platou. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
20
Serviți rațe și umplutură cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista