Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rața umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 285g de grăsime, și un total de 3475 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, portocale, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere, Prăjituri cu Risotto de ciuperci umplute cu ficat de rață, verdeață mică și trufe albe, și Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și 2 2/3 căni de apă într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați felii de portocale și fierbeți ușor până când cojile de portocale sunt aproape translucide, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Portocaliu
3
Scurgere.
4
Așezați felii de portocale pe raft peste farfurie și lăsați să se scurgă încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
5
Tăiați felii în zaruri de 1/2 inch. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
6
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ficat de pui, salvie și usturoi; saut până când ficatul este rumenit, dar încă ușor roz în interior, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
9
Tăiați ficatul de pui în zaruri de 1/2 inch; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se amestecă în pere și portocale confiate cubulețe. Condimentați umplutura după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Portocaliu
Pere
11
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Se fierbe vinul într-o cratiță mică timp de 3 minute pentru a permite alcoolului să gătească; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
12
Presărați cavitățile de rață cu sare și piper. Umpleți cavitățile cu umplutură de ficat, împărțind în mod egal. Închideți deschiderile cavității cu frigarui metalice mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Ficat
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
13
Așezați rațele într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
14
Periați rațele cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Ulei De Gătit
15
Se presară sare și piper. Roast rațe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rață
16
Se toarnă vinul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
17
Periați rațele cu miere. Continuați să prăjiți până când rațele sunt fierte și sucurile curg limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă cu furculiță, cu aproximativ 1 oră și 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Miere
18
Transferați rațele pe platou. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper.