Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot

Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot
Rața prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 10,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi idaho, miere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere "Licorice" , Carne de porc prăjită cu sos de rață, și Picioare de rață prăjite în tigaie cu sos de cireșe negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți mierea la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați kumquats și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se strecoară mierea într-o cratiță medie; rezervați kumquats separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați vinul și bulionul de pui în miere și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați boabele de jeleu, scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea până când sosul are o aromă plăcută de lemn dulce, aproximativ 5 minute. Aruncați boabele de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-o cratiță mare, acoperiți rădăcina de țelină și bucățile de cartofi cu apă și adăugați 1 linguriță de sare. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Scurgeți legumele; întoarceți-le în cratiță și agitați la foc mare pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Transferați rădăcina de țelină și cartoful într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Ștergeți cratița și întoarceți piureul la ea. Se amestecă 3 linguri de unt și ulei de alune. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De AluneUlei De Alune
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Încălziți o tigaie mare. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea pieptului de rață într-un model de trapă încrucișată. Condimentați sânii cu sare și piper și adăugați 3 în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea devine maro intens si crocanta, aproximativ 5 minute; scoateți grăsimea o dată sau de două ori. Întoarceți sânii și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Transferați sânii pe o foaie de copt, cu pielea în jos, turnați grăsimea din tigaie și repetați cu sânii rămași.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți rața la cuptor pentru aproximativ 6 minute, sau până când este mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați pe o placă de sculptură, cu pielea în sus, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Aduceți sosul de lemn dulce doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt; se condimentează cu sare și piper. Tăiați subțire sânii de rață în cruce și aranjați feliile pe 8 farfurii mari. Puneți sosul de lemn dulce peste rață și acoperiți cu kumquats cu miere. Lingurați piureul de rădăcină de țelină alături de rață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
TelinaTelina
KumquatKumquat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista