Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot
Rața prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 10,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi idaho, miere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere "Licorice" , Carne de porc prăjită cu sos de rață, și Picioare de rață prăjite în tigaie cu sos de cireșe negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, fierbeți mierea la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați kumquats și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se strecoară mierea într-o cratiță medie; rezervați kumquats separat.
Adăugați vinul și bulionul de pui în miere și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Adăugați boabele de jeleu, scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea până când sosul are o aromă plăcută de lemn dulce, aproximativ 5 minute. Aruncați boabele de jeleu.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mare, acoperiți rădăcina de țelină și bucățile de cartofi cu apă și adăugați 1 linguriță de sare. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți legumele; întoarceți-le în cratiță și agitați la foc mare pentru a se usca.
Transferați rădăcina de țelină și cartoful într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Ștergeți cratița și întoarceți piureul la ea. Se amestecă 3 linguri de unt și ulei de alune. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Încălziți o tigaie mare. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea pieptului de rață într-un model de trapă încrucișată. Condimentați sânii cu sare și piper și adăugați 3 în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea devine maro intens si crocanta, aproximativ 5 minute; scoateți grăsimea o dată sau de două ori. Întoarceți sânii și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Transferați sânii pe o foaie de copt, cu pielea în jos, turnați grăsimea din tigaie și repetați cu sânii rămași.
Coaceți rața la cuptor pentru aproximativ 6 minute, sau până când este mediu rar.
Transferați pe o placă de sculptură, cu pielea în sus, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Aduceți sosul de lemn dulce doar la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt; se condimentează cu sare și piper. Tăiați subțire sânii de rață în cruce și aranjați feliile pe 8 farfurii mari. Puneți sosul de lemn dulce peste rață și acoperiți cu kumquats cu miere. Lingurați piureul de rădăcină de țelină alături de rață și serviți.