Rață prăjită cu mere, miere și oțet de cidru

Rață prăjită cu mere, miere și oțet de cidru
Rața prăjită cu mere, miere și oțet de cidru este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, mere, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Friptură de porc cu mere, oțet de cidru și rozmarin, și Rață Prăjită Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Spălați și uscați rața în interior și în exterior foarte bine, apoi condimentați liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați ficatul în interiorul cavității și strângeți bine pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
3
Așezați rața, pe partea sa, într-o tigaie sau o tigaie de prăjire sigură și puneți-o în cuptor pentru a găti 10 minute. Întoarceți rața la cealaltă parte și gătiți încă 10 minute. Întoarceți rața pe spate și prăjiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți rața din cuptor și adăugați legumele tocate, usturoiul, cimbru și tăierea tocată în tigaia care înconjoară pasărea. Puteți elimina șirul de fixare în acest moment. Rața își va ține cea mai mare parte forma, iar picioarele se vor rumeni și se vor găti mai uniform dacă li se permite să stea oarecum de pe corp.Întoarceți rața la cuptor și gătiți încă 12-14 minute pe kilogram sau până când o temperatură internă a coapsei atinge 155 de grade. Rața va continua să gătească odată scoasă din cuptor și în curând se va atinge o temperatură interioară de 165 de grade F. Puneți sucurile de tigaie peste pasăre de mai multe ori în timp ce gătește.După ce scoateți rața din cuptor, condimentați-o din nou cu sare și piper și mutați-o într-un platou de servire pentru a se odihni cel puțin 20 de minute, astfel încât să poată continua să gătească. Un truc pe care l-am învățat care îmbunătățește aroma cărnii de sân este să așezi rața odihnindu-se într-un unghi, cu capul în jos și capătul cozii ridicat. O cană de cafea funcționează bine pentru asta. Când se obține un unghi bun, sucurile aromate curg pe deal prin carnea de sân și pe platou, unde pot fi rezervate și adăugate la sos în ultimul moment.În timp ce rața se odihnește, caramelizați feliile de mere în 4 linguri de unt. Acest lucru este ușor de realizat dacă așezați feliile într-un singur strat și nu le deranjați timp de aproximativ 6 minute, în timp ce se rumenesc pe o parte. Când le răsturnați și gătiți încă câteva minute. Puneți-le deoparte acoperite pentru a rămâne calde în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați tigaia sau tigaia de prăjire cu legumele și tunderea pe un arzător setat la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des pana se rumeneste frumos, 1 sau 2 minute. Apoi scurgeți și aruncați cea mai mare parte a lichidului din tigaie (este aproape toată grăsimea). Apoi adăugați mierea în tigaie cu bucățile rămase rumenite și gătiți un moment suplimentar mai mult. Îndepărtați tigaia cu aproximativ o jumătate de cană de apă. Simmering amestecul aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă oțetul și se mai gătește încă un moment.Se strecoară sosul printr-o sită așezată peste o cratiță curată. Apăsați solidele pentru a le scuti de cât mai multă aromă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Adăugați sucul de rață colectatpe platoul de servire și aduceți sosul la fierbere scăzută. Gustați sosul poate avea nevoie de puțin mai mult oțet, deși nu lăsați aroma de oțet să copleșească sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
8
Scoateți cratița de pe foc și adăugați încet restul de 3 linguri de unt câte puțin, amestecând tot timpul. Sosul va deveni ușor îngroșat. Se amestecă citricele zests.To serviți sculpta rața și aranjați-o pe platoul de servire, înconjurat de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se toarnă aproximativ jumătate din sos peste carne și se folosește restul pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista