Rață cu sos de portocale

Rață cu sos de portocale
Rața cu sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 91G de proteine, 303g de grăsime, și un total de 3254 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de coajă de portocală, bulion de vită, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Rață cu sos de portocale - cinci condimente, Sos de ghimbir portocaliu pentru rață, și Friptură de rață cu sos de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile aripilor și lăsați-le deoparte cu gâturile, inimile și gizzardele.
2
Se toacă ficatul și se lasă deoparte dacă doriți să-l folosiți în sos (vezi pasul 6).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Scoateți grăsimea din secțiunea cozii și lăsați-o deoparte. Truss rațele (vezi cum să Truss o pasăre, mai jos). (Dacă faceți sosul înainte de a prăji rațele, înfășurați rațele în folie de plastic și dați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Tăiați gâturile, aripile, inimile și gizzardele în bucăți mici. Dacă nu aveți o tigaie antiaderentă, salvați vârfurile aripilor pentru a le folosi ca suport de prăjire improvizat (consultați Pasul 11).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Într-o cratiță medie, încălziți o parte din grăsimea de rață la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime topită.
7
Adăugați părțile tăiate și măruntaiele și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
8
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați făina și rumeniți bine, având grijă să nu ardeți ceapa, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați vinul și bulionul și aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați șalotele, usturoiul, coaja de portocală, buchetul garni, pasta de roșii, glace de viande, sare și piper. Fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, 45 de minute până la 1 oră, degresând frecvent pentru a îndepărta toate grăsimile și impuritățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Între timp, faceți aroma dulce-acrișoară de caramel: într-o cratiță mică și grea, umeziți zahărul cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți, fără a amesteca, până la o culoare profundă de chihlimbarîntuneric, dar nu ars. Se toarnă rapid oțetulva stropi violent pentru o secundăși lăsați amestecul să fiarbă o clipă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se ia de pe foc.
12
Când sosul de portocale a terminat de fiert, scoateți-l de pe foc și amestecați ficatul tocat, dacă îl folosiți. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
FicatFicat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Adăugați aproximativ jumătate din aroma de caramel în sosul de portocale. Gustați și adăugați mai multe, dacă este necesar, pentru a compensa amărăciunea cojii portocalii. Se amestecă Madeira și coniacul de 1 lingură. (Sosul se poate face cu până la 3 zile înainte. Acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii și refrigerați. Dacă sosul a fost făcut cu ficatul, reîncălziți într-o baie de apă [bain-marie]. Dacă nu, pur și simplu aduceți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MadeiraMadeira
ConiacConiac
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
FicatFicat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
14
Cu un cojitor de legume, scoateți coaja din 2 portocale și tăiați-o în julienne foarte fină. Într-o cratiță mică, acoperiți coaja de julienne cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Scurgeți și rezervați Juliana.
16
Curățați și secționați toate portocalele, asigurându-vă că sunt complet lipsite de toate membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
17
Se toarnă orice suc care se colectează. (Portocala poate fi pregătită din timp. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
18
. Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
. Înțepați rațele peste tot cu o sau pentru a permite scurgerea grăsimii în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
20
Așezați rațele pe o parte într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, sau așezați rața pe vârfurile aripilor rezervate (vedeți dacă nu aveți o tigaie antiaderentă, vizavi). Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
21
Așezați tigaia în mijlocul cuptorului și prăjiți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
. Reduceți focul la 425 și prăjiți încă 15 minute, apoi întoarceți rațele pe celelalte părți ale acestora și cu un baster cu bulb îndepărtați cât mai multă grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
23
. Continuați să prăjiți încă 30 de minute (timpul de prăjire este de aproximativ 15 minute pe kilogram). În ultimele 5 până la 10 minute de gătit, întoarceți pieptul rațelor în sus pentru o culoare uniformă. Rațele se termină atunci când sucurile cavității lor sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
24
Lăsați rațele să stea cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
25
. Sculptați rațele în bucăți individuale de servire și așezați-le pe un platou de servire rezistent la cuptor și lăsați-le să stea până la aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
26
. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
27
Adăugați coaja julienned rezervată în sos și reîncălziți într-o baie de apă (bain-marie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
28
. Când este gata de servit, așezați rața în treimea superioară a cuptorului timp de 3 până la 5 minute pentru a se reîncălzi. Între timp, presărați secțiunile portocalii cu un strop de coniac și încălziți-le într-o tigaie acoperită la foc mic, 3 până la 4 minute (salvați orice sucuri care se colectează pentru a subția sosul, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
ConiacConiac
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
29
. Pentru a servi: înconjurați rața cu secțiunile portocalii și treceți sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
30
articol var
31
Type_27_data = {};
32
articol
33
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista