Ravioli de tomate-busuioc Se coace cu parmezan

Ravioli de tomate-busuioc Se coace cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ravioli de roșii-busuioc coaceți cu parmezan. Această rețetă servește 45 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, ceapă verde, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Parmezan Tomate Busuioc Coace, Ricotta Ravioli De Busuioc Și Sos De Cremă De Roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă cremă de brânză, lapte și condimente în castron mediu până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
4
Adăugați ravioli; amestecați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
5
Lingura în 8-inch pătrat vas de copt pulverizat cu spray de gătit; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți 30 min., descoperirea și stropirea cu parmezan în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista