Ravioli de tomate-busuioc Se coace cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ravioli de roșii-busuioc coaceți cu parmezan. Această rețetă servește 45 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, ceapă verde, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Parmezan Tomate Busuioc Coace, Ricotta Ravioli De Busuioc Și Sos De Cremă De Roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Se amestecă cremă de brânză, lapte și condimente în castron mediu până se amestecă.
Adăugați următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Adăugați ravioli; amestecați ușor pentru a acoperi uniform.
Lingura în 8-inch pătrat vas de copt pulverizat cu spray de gătit; capac.
Coaceți 30 min., descoperirea și stropirea cu parmezan în ultimele 5 minute.