Ravioli De Spanac Cu Sos De Roșii

Ravioli spanac cu sos de rosii ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de roșii conservate, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ravioli prăjiți cu spanac și sos de roșii, Spanac și Ravioli Swiss Chard Nudi peste sos simplu de roșii, și Swiss Chard și spanac Ravioli Nudi în sos de roșii simplu din ' legumele glorioase din Italia.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați salamul și usturoiul și gătiți, aproximativ 1 minut. Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile și gătiți până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul de roșii rezervat, busuiocul, zahărul și sarea și piperul după gust. Creșteți căldura la mare și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3/4 cană de apă și se reduce focul la mediu-scăzut.
Lăsați să fiarbă în timp ce gătiți ravioli.
Adăugați sare în apa clocotită, apoi adăugați ravioli și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți. Împărțiți ravioli printre boluri puțin adânci, lingurați sosul deasupra și presărați brânza.
Garnisiți cu mai mult busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos