Rasedar Rajma (fasole în sos Curry)
Rasedar Rajma (fasole în sos Curry) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 239 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. un amestec de turmeric, sare, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), Rajma (Curry De Fasole), și Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să se odihnească, acoperită, cel puțin 1 oră.
Scurgeți apa, adăugați încă 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ o oră. (Alternativ, gătiți sub presiune fasolea: aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 8-10 minute.
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural.) Când fasolea este gata, lăsați-le în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până începe să se rumenească, amestecând continuu.
Adăugați usturoiul și ajwain și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și gătiți până când lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă iaurtul fără lactate și coriandrul, schinduful, turmericul, garam masala și ardeiul iute.
Scurgeți 2 căni de lichid din fasole și amestecați jumătate din acesta în sos.
Adăugați sosul la fasole și amestecați. Dacă sosul este prea gros sau uscat, adăugați o parte sau tot lichidul de gătit rezervat pentru fasole. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de cel puțin 20 de minute, până când sosul s-a îngroșat și aromele s-au amestecat. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Transferați într-un vas de servit, garnisiți cu coriandru dacă doriți și serviți cu orez basmati sau chapatis, paranthas sau naan.