Rasedar Rajma (fasole în sos Curry)

Rasedar Rajma (fasole în sos Curry)
Rasedar Rajma (fasole în sos Curry) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 239 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. un amestec de turmeric, sare, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), Rajma (Curry De Fasole), și Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să se odihnească, acoperită, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Scurgeți apa, adăugați încă 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ o oră. (Alternativ, gătiți sub presiune fasolea: aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural.) Când fasolea este gata, lăsați-le în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți până începe să se rumenească, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați usturoiul și ajwain și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ava DevineAva Devine
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați roșiile și gătiți până când lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă iaurtul fără lactate și coriandrul, schinduful, turmericul, garam masala și ardeiul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
8
Scurgeți 2 căni de lichid din fasole și amestecați jumătate din acesta în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați sosul la fasole și amestecați. Dacă sosul este prea gros sau uscat, adăugați o parte sau tot lichidul de gătit rezervat pentru fasole. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de cel puțin 20 de minute, până când sosul s-a îngroșat și aromele s-au amestecat. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Transferați într-un vas de servit, garnisiți cu coriandru dacă doriți și serviți cu orez basmati sau chapatis, paranthas sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista