Rasam, Supă Indiană De Roșii

Rasam, Supă Indiană De Roșii
Rasam, supa de roșii indiană este o fără gluten și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, semințe de muștar, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Milagu Rasam-piper Rasam / rapid Sud indian Rasam s, rasam de roșii | cum se face rasam de roșii / Rasam ușor de roșii, și Cum se face Horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam.

Instrucțiuni

1
Încălziți oala de supă pe mediu-mare. Separați condimentele în trei grupuri care pot fi adăugate cu ușurință în oală: semințe de muștar, condimente "umede" (frunzele de curry, chile și usturoi) și condimentele uscate (rezervând o linguriță de amchoor pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
AmchoorAmchoor
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ghee sau ulei și lăsați-l să se încălzească până când strălucește și o sămânță de chimen se fisurează instantaneu. Apoi adăugați semințele de muștar și așteptați să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
GheeGhee
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Când semințele de muștar apar peste tot, adăugați condimentele umede și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Câteva secunde mai târziu, adăugați condimentele uscate și amestecați pentru a acoperi din nou. Când oala este intens aromată, adăugați roșiile. Este important să faceți acest lucru rapid, astfel încât condimentele să fie doar prăjite, dar să nu înceapă să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți la foc mic moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Lăsați-l să gătească aproximativ 20 până la 30 de minute, gustând des pentru a adăuga condimente, orice zahăr necesar (care poate face o diferență uriașă în preparatele cu roșii) și orice apă suplimentară (am adăugat aproximativ 2 căni spre sfârșitul fierberii). Bulionul trebuie să fie destul de subțire, dar totuși aromat. După 20 până la 30 de minute, condimentele ar fi trebuit să se căsătorească bine împreună. Cu puțin timp înainte de servire, amestecați amchoorul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
AmchoorAmchoor
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se ornează cu coriandru și se servește ca aperitiv sau ca bulion de scufundare pentru clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista