Rasam, Supă Indiană De Roșii
Rasam, supa de roșii indiană este o fără gluten și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, semințe de muștar, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Milagu Rasam-piper Rasam / rapid Sud indian Rasam s, rasam de roșii | cum se face rasam de roșii / Rasam ușor de roșii, și Cum se face Horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam.
Instrucțiuni
Încălziți oala de supă pe mediu-mare. Separați condimentele în trei grupuri care pot fi adăugate cu ușurință în oală: semințe de muștar, condimente "umede" (frunzele de curry, chile și usturoi) și condimentele uscate (rezervând o linguriță de amchoor pentru mai târziu).
Adăugați ghee sau ulei și lăsați-l să se încălzească până când strălucește și o sămânță de chimen se fisurează instantaneu. Apoi adăugați semințele de muștar și așteptați să apară.
Când semințele de muștar apar peste tot, adăugați condimentele umede și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Câteva secunde mai târziu, adăugați condimentele uscate și amestecați pentru a acoperi din nou. Când oala este intens aromată, adăugați roșiile. Este important să faceți acest lucru rapid, astfel încât condimentele să fie doar prăjite, dar să nu înceapă să ardă.
Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți la foc mic moderat.
Lăsați-l să gătească aproximativ 20 până la 30 de minute, gustând des pentru a adăuga condimente, orice zahăr necesar (care poate face o diferență uriașă în preparatele cu roșii) și orice apă suplimentară (am adăugat aproximativ 2 căni spre sfârșitul fierberii). Bulionul trebuie să fie destul de subțire, dar totuși aromat. După 20 până la 30 de minute, condimentele ar fi trebuit să se căsătorească bine împreună. Cu puțin timp înainte de servire, amestecați amchoorul rămas.
Se ornează cu coriandru și se servește ca aperitiv sau ca bulion de scufundare pentru clătite.