Rapid și ușor ciocolata Chip baruri

Rapid și ușor ciocolata Chip baruri
Rapid și ușor ciocolata Chip baruri necesită despre 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. Dacă aveți zahăr brun, apă, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Cu Ciocolată Rapidă Și Ușoară, Cookie - Uri Rapide Și Ușoare Cu Ciocolată, și Bare De Dovleac Cu Ciocolată Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, zahărul brun și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul topit, siropul de porumb, oul, apa și vanilia; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
NuciNuci
OuăOuă
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Se răcește și se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista