Rangoon de Crab la cuptor din PHILADELPHIA

Rangoon de Crab la cuptor din PHILADELPHIA
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? Rangoon de Crab la cuptor din PHILADELPHIA, ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 69 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de maioneză cu grăsime redusă, ceapă verde, ambalaje de ton câștigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 19%. Încercați Rangoon De Crab La Cuptor, Rangoon De Crab La Cuptor, și Rangoon De Crab La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 4 ingrediente.
3
Locul 1 won Ton wrapper în fiecare din 12 brioșă pan cupe stropite cu spray de gătit, extinderea marginile de înveliș peste marginea de Cupa. Umpleți cu amestec de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când marginile cupelor sunt maro auriu și umplutura este încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista