Ramen cu chiftele de porc

Nevoie de un fel principal fără lactate? Ramenul cu chiftele de porc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de roșii conservate, ou, tăiței ramen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), Carne de porc Ramen ' n ' Peppers, și Boluri De Ramen De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F.
Ungeți o foaie de copt cu ulei vegetal. Aruncați usturoiul, ghimbirul și căpșunile prin tubul de alimentare al unui robot de bucătărie cu motorul pornit și pulsați până la tocat; transferați jumătate din amestec într-o oală.
Adăugați panko, 1 lingură sos de soia, 1/2 linguriță zahăr și oul la procesor; puls pentru a combina.
Adăugați carnea de porc; puls până când doar combinate. Formați în 20 de bile mici și aranjați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până la fermitate, 8 până la 10 minute.
Între timp, adăugați 2 linguri de ulei vegetal în oală cu amestecul de usturoi. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, 2 minute.
Adăugați roșiile, restul de 2 linguri de sos de soia și 1/2 linguriță de zahăr. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 5 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de apă.
Adăugați chiftelele și reduceți focul la mediu scăzut; se fierbe până se fierbe, încă 8 până la 10 minute.
Înmuiați ramenul în apă fierbinte până la moale, 4 până la 5 minute; se scurge.
Adăugați în oală și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între boluri.
Fotografie de Antonis Achilleos