Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți)

Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți)
Rețeta Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Un amestec de ceapă, chimen măcinat, strop de scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Raita (iaurt Indian și Condiment de castraveți), Castravete Raita (reteta de iaurt indian), și Raita Indiană (Amestec De Castraveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți castravetele într-o strecurătoare și presărați cu sare. Aruncați bine; scurgeți timp de 30 de minute. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați castravetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
4
Combinați castravetele, iaurtul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Acest vintage 2011 este deosebit de detaliat și vioi și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, cum ar fi apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista